.این مقاله در مورد تاثیر ملات دیاتومیتی در ایزوگام به عنوان سد رطوبتی برای جلوگیری از قدرت نفوذ آب منتشر می شود
متد مورد استفاده آزمایش قدرت نفوذناپذیری رطوبتی دیاتومیت کلسینه و غیرکلسینه در مقابل ملات های آهکی و تالک، و رفتار دو نوع دیاتومیت در جذب و نگهداشت رطوبت در ایزوگام ها است
استفاده از دیاتومیت به جای دیگر ملات ها درزمان جنگ جهانی دوم به خاطر کم بود مواد مختلف حتی در کشورهای بی طرف جنگ مثل پرتقال رایج شد. این مسله به صورت اتفاقی باعث کشف قدرت نفوذناپذیری و مقابله با رطوبت خاک دیاتومیت گردید که بعدها با انجام آزمایشات مختلف صحت این امر مشخص گشت.
آزمایشات انجام شده در دانشگاه آویرو کشور پرتقال نشان می دهد که استفاده از دیاتومیت به عنوان سد رطوبتی در عایق های رطوبتی ساختمان می تواند جایگزین بسیار خوبی برای ملات های آهکی و تالک باشد. قدرت بالای جذب و نگهداشت رطوبت دیاتومیت باعث می شود تا نفوذ آب و رطوبت در صفحات بالایی متوقف شده و به مرور زمان توسط مویینه به سمت بالا حرکت کرده و از صفحه عایق خارج شود.
نقش دیاتومیت برای جلوگیری از نفوذ رطوبت به سمت پایین عایق ها به عنوان سد رطوبتی با راندمان بالا ملموس است، همچنین چگالی دیاتومت ها باعث کاهش وزن تمام شده محصول شده و کیفیت محصول را نیز افزایش می دهد. تحقیقات نشان می دهند کارآیی ملات های مختلف در عایق های رطوبتی به ترتیب زیر است:
ملات های آهکی < ملات های تالک< ملات های دیاتومیتی غیر کلسینه< ملات های دیاتومیتی کلسینه
جهت تماس و اطلاع از قیمت دیاتومیت کلسینه تاکان با شماره تماس های ذیل ارتباط برقرار کنید.
دیاتومیت در ایزوگام